Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. Mesajele de susţinere pentru fostul lider PSD au inundat internetul: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!

Liviu Dragnea pare să mai aibă susţinători, sau asta se poate vedea din imaginile prezentate de jurnalişti. Astfel, câţiva oameni s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a-l felicita pe fostul lider PSD pentru procesul câștigat.

15 iul. 2021, 15:08
Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. Mesajele de susţinere pentru fostul lider PSD au inundat internetul: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!

Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. În acest sens, oamenii au steaguri cu tricolorul românesc şi aşteaptă să îl vadă pe Dragnea. Totuşi nu se ştie dacă oamenii vor apuca să vorbească cu acesta.

Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. Mesajele de susţinere pentru fostul lider PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a precizat că decizia este una firească şi că magistraţii au procedat corect atunci când au decis ca fostul lider să fie eliberat condiţionat.

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat Teodosiu.

Codrin Ștefănescu a menționat că decizia este una normală și că incă mai există magistrați corecți în România

„Irina o să meargă la penitenciar în câteva ore. Cu foarte multă speranță. Există în România magistrați care respectă legea și magistrați curajoși care nu cedează la presiuni. (…) El este așteptat de foarte mulți prieteni, de familie”, a fost prima reacție a lui Codrin Ștefănescu, la Antena3.

Citeşte şi: Iubita lui Dragnea, Irina Tănase, prima reacție după eliberarea politicianului: „Am început să plâng. Mă duc să-mi iau bărbatul acasă!”
Liderul PSD Neamţ Ionel Arsene a declarat că s-a făcut dreptate, referindu-se la eliberarea lui Liviu Dragnea. El a adăugat că are mereu încredere în justiţia română.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie şi de cei dragi, aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el!”, a scris Ionel Arsene, joi pe Facebook.

Citeşte şi: Bătălie grea pentru Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Ce dosare grele îl aşteaptă pe fostul lider PSD!