Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea după expirarea perioadei de carantină. La ce penitenciar îşi va ispăşi pedeapsa

Publicat: Sâmbătă, 15 Iunie 2019 21:28 // Actualizat: Duminică, 16 Iunie 2019 12:28 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea ar fi facut cerere sa fie transferat la Penitenciarul Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi, dupa ce i se va termina perioada de carantina, anunţă România TV. Acolo au mai fost încarcerati Adrian Năstase, Gheorghe Neţoiu si Gregorian Bivolaru. De asemenea, presa centrală anunţă că Liviu Dragnea ar putea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova. Luni este cea de-a 21-a şi ultima zi de carantină pentru fostul preşedinte PSD.

Potrivit președintelui Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, Liviu Dragnea a depus o cerere de transfer, ţinând cont de faptul că perioada de carantină urmează să se încheie în curând. Dumitru Coarnă spune că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți. Mai exact, la Penitenciarul Vânjuleţ.

Conform legii, după perioada de carantină fostul lider al PSD ar trebui transferat la un penitenciar din țară, în funcție de domiciliul pe care îl are în buletin. În Alexandria nu există penitenciar.

În prezent Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova unde e încă în perioada de carantină.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe 27 mai, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în judecarea faptelor de corupţie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cerere Inchisoare Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H