Liviu Dragnea a depus plângere împotriva procurorului DNA care se ocupă de dosarul Tel Drum

Avocatul lui Liviu Dragnea a făcut plângere împotriva procurorului DNA care se ocupă de dosarul Tel Drum, informează RomaniaTV.net.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 09:46
Liviu Dragnea a depus plângere împotriva procurorului DNA care se ocupă de dosarul Tel Drum

Pe 13 noiembrie, DNA anunța că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârșite în dosarul „Tel Drum” în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Pe 21 noiembrie, DNA a instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea și de ceilalți suspecți din dosarul „Tel Drum”, pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

Procurorii anticorupție au pus sechestru asigurător pe un teren — situat în municipiul Turnu Măgurele, cu suprafață de 2.913 mp și construcție aferentă acestuia; un apartament — situat în Turnu Măgurele cu suprafața de 80 mp, două autoturisme — Skoda Superb și BMW X5 și conturi deținute de Liviu Dragnea, potrivit unui răspuns transmis de DNA.

Avocaţii lui Liviu Dragnea au contestat măsura sechestrului pus de DNA pe averea sa în dosarul „Tel Drum”, dar magistaţii Înaltei Curte de Casație și Justiție au respins contestația.