Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea: „E un măscărici, nici în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie iubitul meu”

Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea. Tânăra neagă cu vehemenţă că ar avea o relaţie de dragoste cu fostul lider PSD, ba chiar mai mult, nu îl agreează deloc şi spune că niciodată nu ar putea fi cu un bărbat ca el, cu un "măscărici".

04 mart. 2023, 15:34
Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea: „E un măscărici, nici în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie iubitul meu”
Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea

Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea. După ce s-a despărțit de Irina Tănase, fostul lider PSD  ar fi început o relație cu o tânără, secretar general la partidul Alianța Pentru Patrie (APP) – filiala Sector 1.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”

Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea

Astfel, Oana Leonte a ținut să clarifice lucrurile și a decis să rupă tăcerea cu privire la această presupusă relaţie amoroasă. Tânăra îl face praf pe Liviu Dragnea, adresându-i mai multe jigniri.

Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om.

Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a declarat Oana Leonte, pentru Cancan.ro.

Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea?

Irina Tănase are acum 29 de ani și este extrem de discretă cu viața ei particulară. Recent, a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare, în care pare debusolată după relația lungă pe care a avut-o cu fostul lider PSD.

Poate că nu știu încotro mă îndrept, însă  am ales să mă bucur de călătorie”, a postat Irina Dragnea, pe pagina sa de Instagram. Irina a revenit pe rețelele de socializare după o pauză destul de lungă, de aproape un an.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.