Fostul ŞEF al PSD Liviu Dragnea a devenit CHEF Liviu Dragnea: „Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită cu iubire” VIDEO

A fost unul dintre cei mai importanţi oameni din România, dar acum caută diverse strategii de marketing care să-l ţină în atenţia publică înainte de alte procese grele care îl aşteaptă.

02 apr. 2023, 19:39
Fostul ŞEF al PSD Liviu Dragnea a devenit CHEF Liviu Dragnea: „Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită cu iubire” VIDEO

Liviu Dragnea a ieşit aproape complet din atenţia publică. După ieşire din închisoare şi în aşteptarea altor sentinţe, fostul lider al PSD a încercat fără succes să revină în politică. Acum, părăsit de amante şi de prietenii politici, Dragnea ne promite o carieră în bucătărie, demnă de concursurile culinare, potrivit unei postări făcute pe Facebook, o nouă încercare de a ieşi din anonimat.

În prima ediție a emisiunii de pe Youtube, Liviu Dragnea a pregătit o mâncare de fasole galbenă teci.

„Bine ați venit pe canalul de YouTube! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită.

Pentru această rețetă de mancare de teci, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

– Fasole galbena teci—-450 g
⁃ Roșii in bulion —-350 g
⁃ O ceapa alba medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 catei de usturoi
⁃ O legatura marar
⁃ O legatura patrunjel
⁃ Sare( neiodată),piper boabe,cimbru- dupa gustul fiecaruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb

Pentru a vedea cum să pregătiți teci delicioase pas cu pas, urmăriți videoclipul nostru și fiți siguri să vă abonați la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent cu cele mai noi rețete.

Liviu Dragnea vrea şi  să scoată România din criză. „Primul obiectiv este să conving acest popor român că se poate, că există o cale pentru ieșirea din această criză nenorocită, generată de actuala conducere a țării, în frunte cu Iohannis și Guvernul PSD – PNL – UDMR, să le arăt cum se poate și ce beneficii sunt pentru fiecare dintre ei și pentru țară și cum poate redeveni România o țară cu adevărat suverană, păstrând toate relațiile diplomatice și economice pe care le are acum.

Nu neapărat în același fel, adică nu din poziția de slugă. Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o rețetă” a spus recent  Liviu Dragnea.

Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea: „E un măscărici, nici în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie iubitul meu”

Liviu Dragnea nu se află la prima experienţă de acest gen. Pe când era împreună cu Irina Tănase, obişnuia să stea în bucătărie. În acel moment,  Irina Tănase a încărcat pe Instagram la secțiunea Story un video din bucătăria casei în care locuia cu fostul politician. A surprins înainte de toate aragazul pornit, dar și două oale pline cu mâncare, pe foc. În una dintre ele, cu o lingură de lemn, Liviu Dragnea învârtea ușor.

Îmbrăcat într-o cămașă cu pătrățele, peste care purta o vestă închisă la culoare, Liviu Dragnea privea către felul special de mâncare pe care l-a preparat alături de Irina Tănase pentru cina de duminică seară. Iubita fostului politician a avut și un mesaj scurt în dreptul clipului.

„Astă seară gătim în familie”, a scris Irina Tănase, care nu apare în imagini, a preferat să-și pozeze doar iubitul la cratiță.

Liviu Dragnea a spus şi cu alt prilej că este foarte priceput în bucătărie astfel că a vrut să demonstreze tuturor ce treabă bună face. A început chiar să dea sfaturi gospodinelor despre cum poți toca ceapa fără să lăcrimezi. Dragnea spune că nimeni nu l-a crezut, însă metoda chiar funcționează. Dragnea a gătit atunci varză călită și carne de porc. „Ca să toci ceapa fără să lăcrimezi trebuie să iei niște apă în gură și să o ții așa cât îți faci treaba. Mulți nu m-au crezut dar chiar funcționează și o să vă arăt acum,” a spus Liviu Dragnea, care a dovedit talent de concursuri culinare. Liviu Dragnea și-a umplut gura cu apa și pe tot parcursul „operațiunii” de tăiere a cepei a ținut respectiva apă în gură, dovedind că şi şi trucuri băbeşti.

BREAKING NEWS! Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA, în dosarul Tel Drum