Liviu Dragnea a negat că premierul s-ar fi opus pachetului fiscal. Mihai Tudose: Relaţia cu Liviu Dragnea „este foarte bună”

Liviu Dragnea, președintele PSD, a negat marți că premierul Mihai Tudose s-ar fi opus pachetului fiscal pe care urmează să îl adopte Guvernul.

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 12:41
Liviu Dragnea a negat că premierul s-ar fi opus pachetului fiscal. Mihai Tudose: Relaţia cu Liviu Dragnea „este  foarte bună”

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă Tudose s-a opus luni pachetului fiscal și i-a comunicat că nu mai vrea să îl promoveze, Dragnea a răspuns: „Nu”.

Liviu Dragnea a refuzat să răspundă la orice altă întrebare legată de coaliția de guvernare și de măsurile fiscale pe care urmează să le adopte aceasta.

Premierul Mihai Tudose a precizat, marţi, la Parlament, că transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va face prin OUG, care urmează a fi adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, ora 15.00.

Citeşte şi: Premierul Mihai Tudose: Transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va face miercuri prin ordonanţă de urgenţă

Premierul Mihai Tudose a declarat, marți, că relația sa cu președintele PSD, Liviu Dragnea, este ‘foarte bună’, reiterând faptul că modificările aduse Codului fiscal vor intra în ședința de Guvern de miercuri.

„E foarte bună”, a spus Mihai Tudose, la Palatul Parlamentului, întrebat de jurnaliști despre relația sa cu Liviu Dragnea.

Tudose a reiterat faptul că modificările Codului Fiscal vor fi pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri.

„Mâine este pe ordinea de zi. Nu votăm mâine? Votăm de astăzi?”, le-a răspuns Tudose jurnaliștilor.