Liviu Dragnea a primit interdicţie definitivă la muncă în Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD ameninţă cu greva foamei

Liviu Dragnea are interdicţie permanentă de a munci în penitenciar şi nu mai poate primi 10 zile de liberare. E sancţiunea primită de fostul lider PSD în urma interviului acordat din spatele gratiilor, conform Realitatea Plus.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 09:17
Liviu Dragnea a primit interdicţie definitivă la muncă în Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD ameninţă cu greva foamei

O nouă discuţie prin Skype între Anca Alexandrescu, fosta consilieră a liderului PSD, şi Liviu Dragnea urmează să fie difuzată joi, notează Realitatea Plus.

Săptămâna trecută, Anca Alexandrescu a spus că Liviu Dragnea vrea să intre în greva foamei dacă nu vor fi ridicate sancţiunile aplicate în urma interviului.

Liviu Dragnea intră în greva foamei. Anunţul făcut de Anca Alexandrescu

Fostul lider al PSD a declarat că este bine la Penitenciarul Rahova, unde munceşte zilnic.

„Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”

„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a spus Liviu Dragnea, conform Ştiripesurse.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Fostul șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, inculpat oficial de DNA în dosarul Tel Drum. Prejudiciu uriaş imputat fostului lider al PSD