Liviu Dragnea, anunţ de ultima oră despre candidatura la prezidenţiale. Ce îi răspunde lui Tăriceanu

Liviu Dragnea a vorbit din nou, miercuri, la Craiova, despre candidatul pe care PSD îl va susţine la alegerile prezidenţiale. Şeful PSD spune că îşi doreşte în continuare un candidat comun cu partenerii din ALDE pentru alegerile prezidenţiale. Declaraţia vine după ce multă lume se aştepata ca Liviu Dragea să îşi anunţe propia candidatură la prezidenţiale chiar duminică. 

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 11:34
Liviu Dragnea, anunţ de ultima oră despre candidatura la prezidenţiale. Ce îi răspunde lui Tăriceanu

„Am vazut dupa declaratia mea foarte multe comentarii. Sunt proaste. Nu am spus nimic altceva decat ca vom prezenta punctul nostru de vedere. Ce va pot spune, in continuare sustin ca alianta PSD-ALDE sa aiba candidat comun si cred ca vom ajunge la acest rezultat”, a spus Liviu Dragnea.

Tăriceanu, despre anunţul lui Dragnea: Eu nu am înţeles că va candida, am făcut un plan să mergem pe o candidatură comună

Afirmaţia lui Liviu Dragnea vine după ce preşedintele PSD a declarat marţi, pentru Adevărul.ro, că va anunţa duminică seară, după închiderea urnelor, dacă va candida sau nu la preşedinţie.

Adevărul: V-aţi hotărât dacă o să candidaţi la prezidenţiale? 

Liviu Dragnea: După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. 

Adevărul: Mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte, la cum arată ea astăzi?

Liviu Dragnea: Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creeză convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra.  Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara.

Luni, preşedintele PSD aşteaptă sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă. Procurorii DNA au cerut pedeapsă mai mare.