Liviu Dragnea anunţă că va depune în Parlament un proiect care să interzică dublul standard. Ce va prevedea legea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că va depune un proiect de lege, săptămâna viitoare în Parlament, care să interzică dublul standard, pentru ca cei care încalcă legea „să plătească şi să îi usture”.

RomaniaTV.net
11 mai 2019, 09:43
Liviu Dragnea anunţă că va depune în Parlament un proiect care să interzică dublul standard. Ce va prevedea legea

„Da, ne batem pentru adevăr pentru că adevărul şi dreptatea sunt de partea noastră. Niciodată acest partid nu şi-a trădat sau vândut ţara, nu a luat o măsură împotriva ţării şi de asta vor să ne divizeze. Ei ce vor? Să fim partiduleţe mici cu care să se joace, să le conducă serviciile”, a afirmat Liviu Dragnea, la mitingul PSD organizat sâmbătă la Galaţi, potrivit Mediafax.

Liderul PSD a adăugat că PNL, USR, Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis vor să fim o ţară de mâna a doua, iar cei din Vest să aibă alimente şi medicamente mai bune ca România.

„Vor să acceptăm în continuare un dublu standard, adică cei din Vest să aibă alimente mai bune, medicamente mai bune. Păi de ce? Cine a decis că România e de mâna a doua. PNL, USR, Cioloş, Iohannis? Săptămâna viitoare voi depune o lege care să interzică dublul standard în România şi cei care o încalcă să plătească, să îi usture”, a conchis Dragnea.