Liviu Dragnea anunţă remanierea guvernului Dăncilă: „Unii s-au cam îngrăşat”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Călăraşi, într-o conferinţă de presă, că ar putea fi o remaniere guvernamentală după alegerile europarlamentare, dar numai dacă vor fi membri ai Guvernului acceptaţi în postura de candidaţi.

RomaniaTV.net
10 mart. 2019, 13:23
Liviu Dragnea anunţă remanierea guvernului Dăncilă: „Unii s-au cam îngrăşat”

„Dacă vor fi membri ai Cabinetului acceptaţi de Comitetul Executiv Naţional ca şi candidaţi, da. Dacă nu, nu”, a răspuns Dragnea jurnaliştilor care l-au întrebat dacă va fi remaniere guvernamentală după alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a mai spus că ştie de miniştri care vor să candideze şi le-a nominalizat pe Rovana Plumb şi Natalia Intotero, dar întrebat despre Carmen Dan a precizat că nu are astfel de informaţii.

”Eu personal nu am auzit, nici de la Carmen Dan, nici din partea regiunii, când au avut întâlnire despre colegi care îşi doresc. Dacă nici de la regiune nu a venit, nici de la dumneaei, nu cred că îşi va dori. Rovana Plumb, Natalia Intotero sunt două colege care îşi doresc (să candideze, n.r.). Comitetul Executiv va decide (…). Eu, personal, o să spun acolo punctul de vedere, pe cine susţin, pe cine nu susţin şi de ce”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a explicat că „anumiți miniștrii” s-au cam îngrășat și le recomandă să mai meargă prin teritoriu. El i-a nominalizat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, duminică, la Conferinţa Judeţeană a PSD Călăraşi şi a susţinut o conferinţă de presă.


loading...