Liviu Dragnea, atac la raportul MCV şi răspuns la acuzele Gabrielei Firea

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au ținut să îi răspundă Gabrielei Firea, după acuzațiile primarului general de blocare a proiectelor pentru București. Surprinzător, cel mai dur răspuns a venit de la premierul Dăncilă, care a lăsat să se înțeleagă că Firea i-ar fi cerut lucruri ilegale.

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 16:50
Liviu Dragnea, atac la raportul MCV şi răspuns la acuzele Gabrielei Firea

„Nu m-am întâlnit ca să facem 6 orașe în București, ca să luăm banii să îi ducem nu știu unde. A fost o solicitare să avem o discuție. Am vrut să fac aceste precizări pentru că nu e bine să rămână în spațiul public aceste lucruri neadevărate. Nu sunt de acord că eu nu susțin sau că blochez nu știu ce proiecte din București. Nici nu am cum și nici nu fac asta.”, a spus Liviu Dragnea. 

”Am solicitat de la fiecare minister în parte punctul de vedere, ce se poate și ce nu se poate. O să avem, săptămâna viitoare, o discuție cu doamna primar. Cea mai bună metodă e dialogul, nu prin intermediul unuia sau altuia, să îl facem la Guvern sau la primărie. Am sprijinit-o când a fost posibil, nu pot să fac când legea nu mi-o permite.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea, prima reacţie la raportul MCV: România să legifereze exact aşa cum o face orice alt stat din UE

„Eu cred că România trebuie să legifereze exact aşa cum o face orice alt stat din UE. Mai multe mâine, cel târziu poimâine, pentru că acum avem de discutat, mai ales după ce s-a întâmplat şi la Paris, din nefericire”, a afirmat Dragnea, făcând trimitere la rezoluţia PE în care România era criticată pentru intervenţia jandarmilor de la mitingul din 10 august, dar şi la violenţele de la protestele din Franţa din weekend.