Liviu Dragnea avertizează: Ăsta nu e guvern alandala. Nu mai e de joacă cu descentralizarea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a transmis un avertisment miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, spunând că cine nu îşi asumă, inclusiv problemele legate de descentralizare, nu poate fi membru al Cabinetului. 

RomaniaTV.net
29 mart. 2018, 11:28
Liviu Dragnea avertizează: Ăsta nu e guvern alandala. Nu mai e de joacă cu descentralizarea

„Discuţia nu va fi complicată, nu sunt un om dur, dar sunt riguros şi exigent şi nu mă pot uita în ochii dumneavoastră peste doi ani să să spun: nu am putut, că nu au vrut miniştrii, a declarat joi Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Acesta a transmis şi un avertisment către miniştrii din Cabinetul Dăncilă.

„Ei când au acceptat să fie miniştri, au acceptat toate problemele de guvernare. (…) Ori susţin programul de guvernare pe care l-au asumat şi dau drumul la dezvoltarea sectorială, ori dacă nu îşi asumă nu mai pot sta în guvern. Ăsta nu e guvern alandala, ci unul care pune în practică un program de guvernare complicat. Nu mai e de joacă cu descentralizarea”, a mai spus Dragnea.

Întâlnirea de la Palatul Victoria pe tema descentralizării la care au participat premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi mai mulţi miniştri de linie a luat sfârşit joi seară, după mai bine de trei ore de discuţii.

La sediul Guvernului au fost prezenţi, printre alţii, vicepremierii Paul Stănescu şi Graţiela Gavrilescu şi miniştrii Olguţa Vasilescu, Carmen Dan, Eugen Teodorovici, Valentin Popa, George Ivaşcu, Petre Daea şi Ioana Bran.