Liviu Dragnea, către tinerii PSD, la Reşiţa: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti

Liviu Dragnea le-a transmis social-democraţilor care l-au aşteptat la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru conducerea orgnizaţiei, să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti. El a fost întâmpinat cu aplauze de social-democraţii din Caraş - Severin şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

RomaniaTV.net
02 mart. 2019, 10:16
Liviu Dragnea, către tinerii PSD, la Reşiţa: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti

„Astăzi sper ca după alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal şi că faceţi chiar politica partidului şi a PSD pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese”, le-a spus Liviu Dragnea celor care îl aşteptau, potrivit News.ro.

El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni Natalia Intotero.

Dragnea a fost întâmpinat cu aplauze şi cu scandări „PSD! PSD!” şi „Dragnea! Dagnea!”.

Pe fundal s-au auzit însă şi huiduieli, liderul PSD comentând: „Ăştia aşa vor să conducă România”.

De asemenea, el a anunţat că trei primari PNL vor trece la PSD.

Organizaţia Caraş Severina rămas fără preşedinte după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. 

Pentru conducerea  PSD Caraş-Severin candidează deputata Luminiţa Jivan, pentru funcţia de preşedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv Ioan Narcis Chisăliţă.