Liviu Dragnea, condiţiile REALE din celula de la Penitenciarul Rahova. Cum se descurcă fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost încarcerat, luni, 27 mai, într-o celula a secţiei carantină de la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu.

29 mai 2019, 12:53
Liviu Dragnea, condiţiile REALE din celula de la Penitenciarul Rahova. Cum se descurcă fostul lider PSD

Liviu Dragnea va sta pentru o perioadă de 21 de zile în carantină, la o celula de la Penitenciarul Rahova. Politicianul stă singur și a primit, deja, pachet de la familie. A fost vizitat de un psiholog și de unul dintre avocați.

Nicolae Guţă vrea de la Liviu Dragnea banii pe maneaua dedicată PSD. Mesaj categoric al manelistului

Înainte să intre în celula de la Rahova, Liviu Dragnea a fost percheziționat, fotografiat și ampretat. Conform procedurilor, a primit un număr de identificare, a fost introdus în baza de date și a făcut un set de analize.

Liviu Dragnea, prima seară DUPĂ GRATII. Ce a făcut liderul PSD după ce a ajuns în celula de la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea va sta în carantină, în celula de la Rahova, timp de trei săptămâni. În această perioadă, o comisie va stabili ce muncă va presta politicianul pe durata încarcerării. Conform regulamentului, politicianul are dreptul, în fiecare zi, la 10 apeluri telefonice și la cinci vizite lunare.

Liviu Dragnea, încarcerat la PENITENCIARUL RAHOVA. Când poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

Cât timp se va afla în celula de la Rahova, Liviu Dragnea poate primi, în fiecare lună, un pachet cu alimente în greutate de cel mult 10 kilograme. În plus, are dreptul și la 6 kilograme de fructe și legume. O dată la trei luni și timp de două ore, poate primi o vizită intimă.