Liviu Dragnea contestă în instanţă interdicţia primită după interviul de la Realitatea Plus

Liviu Dragnea contestă interdicţia dreptului de a mai munci la atelierul penitenciarului Rahova, interdicţie primită după interviul dat postului de televiziune Realitatea PLUS. Cererea fostului lider PSD se va judeca pe 8 septembrie.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 11:47
Liviu Dragnea contestă în instanţă interdicţia primită după interviul de la Realitatea Plus

Liviu Dragnea a depus, pe 27 august, o acţiune la Judecătoria Sectorului 5 prin care contestă interdicţia dreptului de a mai munci la atelierul penitenciarului Rahova, potrivit g4media. 

Sancţiunea a venit în contextul în care Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor.

Liviu Dragnea a declarat în interviul acordat fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea PLUS, că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el în luna iunie.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeşte şi Liviu Dragnea, despre ieşirea din închisoare: „Puteam plăti un preţ, dar nu am vrut. Cred că am dreptul la un proces echitabil”