Liviu Dragnea, despre autostrăzi: A venit ministrul Cuc prima dată în 2017, a zis că nu a găsit la minister absolut nimic

Publicat: Vineri, 24 Mai 2019 13:24 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 13:24 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, anunţă că în România încep ”în forţă” lucrările la autostrăzi, după ce a fost desemnat constructorul pentru autostrada Ploieşti – Braşov şi că aceasta va fi gata în doi - trei ani de zile. 

“Nici în campania electorală, nici în primii doi ani de guvernare nu am vorbit cu curaj şi foarte aplicat despre autostrăzi. Nu am putut să vorbesc decât despre lucrurile pe care împreună cu colegii cu care am lucrat la program le-am făcut, le-am calculat, le-am estimat şi le-am pus în practică. Şi ce am stabilit noi aia a ieşit. La autostrăzi erau mult prea mult necunoscute şi mult prea multe piedici. Eram pe o zonă total necunoscută. A venit ministrul Cuc prima dată în 2017, a zis că nu a găsit la minister absolut nimic. Nu o să ieşim să spunem greaua moştenire, asta este”, a declarat vineri Liviu Dragnea.

El a precizat că a fost aprobată legislaţia privind parteneriatul public-privat şi că a fost decis constructorul care va face autostrada Ploieşti – Braşov.

“Suntem astăzi în situaţia în care, după doi ani de zile, am reuşit să aprobăm legislaţia privind parteneriatul public-privat şi ulterior am reuşit să găsim o procedură de selecţie pentru cei care să intre în acest program care să nu mai fie ani de zile să fie câteva luni de zile. Şi suntem în situaţia în care alaltăieri s-a decis, s-a desemnat constructorul care să facă Ploieşti – Braşov”, a spus Dragnea.

El afirmă că această autostradă va fi gata în doi - trei ani de zile şi că acum urmează să fie stabilite mai multe detalii, printre care şi valoarea taxei care va fi achitată de către conducătorii auto.

El a mai precizat că a fost finalizată documentaţia de către comisia de prognoză şi pentru Autostrada Sudului, cea care va lega Bucureştiul de Craiova şi va ajunge până la Turnu Severin.

“Acum pot vorbi cu curaj că în România încep în forţă lucrările la autostrăzi”, a mai afirmat Dragnea.

viewscnt

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea program autostrazi Razvan Cuc
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H