Liviu Dragnea, despre „întâlnirea din pădurea Băneasa”: Când eram mic mergeam la pădure la fragi şi mure VIDEO

Noul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost subiectul unei acuzaţii grave pe care a făcut-o miercuri, în şedinţa CEx, senatorul PSD, Daniel Savu. Noul şef al PSD speră că începând de miercuri să înceteze "aceste lucruri neadevărate".

22 iul. 2015, 17:00
Liviu Dragnea, despre „întâlnirea din pădurea Băneasa”: Când eram mic mergeam la pădure la fragi şi mure VIDEO

Senatorul PSD de Prahova, Daniel Savu, a declarat miercuri, în şedinţa CEx, că SRI a intervenit în alegerea unui preşedinte interimar al partidului. „Binomul SRI-DNA a încercat să conducă România. Sistemul vrea capul lui Victor Ponta. Sistemul vrea să-şi supună partidele, complet nedemocratic. Nişte lideri de-ai noştri au fost chemaţi în pădure la Băneasa, i-au pus să candideze„, a spus Daniel Savu. Referirea a fost legată de sediul SRI, care se află în pădurea Băneasa.

Întrebat de jurnalişti ce a vrut să spună Daniel Savu despre o „implicare a SRI în alegerea unui preşedinte interimar al PSD” şi „întâlnirea din pădurea Băneasa”, Liviu Dragnea a răspuns: „Colegul meu mi-a explicat că nu s-a înţeles şi că în seara asta va lămuri lucrurile la un post de televiziune. Eu când eram mic mergeam la pădure la fragi şi mure. Eu sper că începând de azi să înceteze aceste lucruri neadevărate„. 

Liviu Dragnea a fost ales, miercuri, președinte interimar al PSD. Acesta a declarat, după ședința Comitetului Executiv Național, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acțiuni în teritoriu și în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României.

CITEŞTE ŞI: Plumb, după ce a pierdut şefia PSD: Partidul iese întărit în jurul celui mai bun premier