Liviu Dragnea, despre otrăvirea Doinei Pană: A fost la un pas de moarte. A deranjat interese mari

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat duminică seara, la România TV, că fostul ministru al Mediului, Doina Pană, intoxicată cu mercur, i-a arătat analizele, iar starea acesteia a fost foarte gravă. El nu exclude ca o mână criminală să se fi aflat în spatele acestei intoxicaţii, ministrul deranjând interese mari.

12 mai 2019, 18:35
Liviu Dragnea, despre otrăvirea Doinei Pană: A fost la un pas de moarte. A deranjat interese mari

Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizele. Era într-o stare rea. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri. „Radarul pădurilor” a facut sa scada taierile ilegale de arbori într-un ritm extraordinar. Interesele deranjate au fost uriașe (…) Am fost foarte revoltat atunci, dar m-a rugat să nu spun nimic public.

Am văzut analizele și era la un pas de moarte. Ea nu avea de unde să știe cine i-ar fi putut face rău. Sigur că mi-a spus mai multe variante, dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii. A deranjat foarte multe interese, acolo s-au pierdut zeci, sute de milioane de euro prin ceea ce a făcut ea la Ministerul Mediului.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Fermierii care ies pe piaţă cu roşii în perioada 1 decembrie – 1 mai vor primi subvenţie de 6.000 de euro

Ceea ce nu înțeleg eu de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înțeleg nici de ce stă pe loc ancheta cu privire la 10 august, din moment ce s-au depus probe, acte, materiale video. Noi nu avem influență acolo și nici nu ne dorim, dar altcineva are influență la DIICOT”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.