Liviu Dragnea, despre remaniere: Trebuie să ţină cont de obligaţiile, provocările pe care le va avea România

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a spus, marţi seară, că remanierea care va avea loc este ”importantă” pentru că trebuie să ţină seama de obligaţiile şi provocările pe care le va avea România în perioada următoare şi trebuie cântărită orice propunere de înlocuire. Dragnea afirmă că acesta este motivul pentru care s-a amânat şedinţa Comitetului Executiv Naţional, apreciind că orice altceva este ”can-can”.

RomaniaTV.net
30 oct. 2018, 17:32
Liviu Dragnea, despre remaniere: Trebuie să ţină cont de obligaţiile, provocările pe care le va avea România

”Am văzut foarte multe informaţii, am văzut foarte multe păreri, am văzut multe analize, chiar acţiuni ale unor colegi de-ai mei din PSD. Unii colegi din Guvern care şi-au comandat sondaje proprii pe tot felul de reţele de socializare, care şi-au comandat susţineri destul de înălţătoare din partea unora sau altora. Unii supăraţi, alţii vorbind de negocieri, alţii dând ca sigur că sunt tensiuni în PSD. Nu e vorba despre asta”, a declarat Liviu Dragnea marţi seară, întrebat despre amânarea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, potrivit News.ro.

Liderul PSD a afirmat că premierul Viorica Dăncilă a făcut o evaluare a miniştrilor, ţinând cont de multe criterii.

”Având în vedere şi cele venite de la colegii din partid, acel grup de nouă magnifici – glumesc sunt colegi la care chiar ţin – mi-a arătat că are deja un punct de vedere finalizat în ceea ce priveşte membrii din actualul guvern care ar trebui să nu mai continue şi că în perioada următoare urmează să-şi contureze variantele de înlocuire pentru aceşti colegi”, a mai spus Dragnea.

Acesta a menţionat că remanierea este importantă.

”Este o remaniere importantă, care trebuie să ţină cont de obligaţiile, provocările pe care le va avea România şi Guvernul în următorul an şi trebuie să cântrească foarte bine orice propunere cu care va veni în Biroul Executiv al PSD. Restul e can-can, a mai declarat Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a făcut evaluarea miniştrilor şi urmează să o prezinte în Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit încă data la care va fi convocat.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: Am terminat evaluarea miniştrilor. Eventuala remaniere va fi decisă la sedinţa CEx a PSD


loading...