Liviu Dragnea, despre un orizont de timp pentru Autostrada Unirii: O să mă interesez. Pariu pe aşa ceva nu fac

Publicat: Joi, 08 Noiembrie 2018 18:38 // Actualizat: Joi, 08 Noiembrie 2018 18:38 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat joi că se va interesa la specialişti despre un orizont de timp pentru realizarea Autostrăzii Unirii (Iaşi - Târgu Mureş), precizând că nu face "un pariu" pe această temă.

Întrebat când se va finaliza Autostrada Unirii, Dragnea a spus: "Abia s-a aprobat ieri. (...) Asta este o întrebare care nu arată rigoare. Nu suntem la pronosport (...). O să mă interesez, o să vorbesc cu ministrul Transporturilor prezent sau viitor, cu specialişti de la Guvern, cu cei din Compania de Drumuri, cu cei din Comisia de Prognoză ca să vedem care este orizontul de timp posibil la care această autostradă să fie finalizată. Numai atunci vă pot da un răspuns. Eu pariu pe aşa ceva n-am să fac".

Miercuri, Camera Deputaţilor a adoptat, cu 261 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi cinci abţineri, proiectul de lege privind aprobarea realizării autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş - Autostrada Unirii.

Potrivit proiectului, iniţiat de parlamentari ai PMP şi semnat de reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor politice, Autostrada Unirii începe la graniţa României cu Republica Moldova printr-un nou pod peste râul Prut şi se termină printr-o conexiune cu autostrada A3 Braşov - Borş, în apropierea oraşului Târgu Mureş.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autostrada a8 autostrada targu mures iasi autostrada unirii Liviu Dragnea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7228
RON
18 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H