Liviu Dragnea: După alegeri, USL se va reface. PNL: Fiecare are dreptul să viseze

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că după alegerile prezidenţiale USL se va reface, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, replicând că 'fiecare are dreptul să viseze tot ceea ce-şi doreşte'.

07 nov. 2014, 15:04
Liviu Dragnea: După alegeri, USL se va reface. PNL: Fiecare are dreptul să viseze

‘Nu putem să-l luăm efectiv în proprietate (n.r. sediul), ci în sensul că eu cred că USL se va reface. (…) USL se va reface după alegeri şi o să avem întâlnirile USL tot aici unde am avut prima dată. Aici a avut loc prima întâlnire între Crin Antonescu, Victor Ponta, Radu Stroe şi cu mine şi atunci ne-am hotărât că USL va avea loc în această clădire’, a spus Liviu Dragnea, după ce a participat la negocierile cu echipa de campanie a ACL cu privire la organizarea unei dezbateri prezidenţiale, scrie Agerpres.

El a susţinut că USL se va reface fără Klaus Iohannis, într-o formulă foarte apropiată de cea care a fost înainte. Dragnea a precizat că sunt foarte mulţi lideri judeţeni şi membri PNL care vorbesc foarte serios de refacerea USL, arătând că aceştia au început să înţeleagă faptul că decizia de rupere a USL a fost greşită.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, referitor la aceste declaraţii, că ‘fiecare are dreptul să viseze la tot ceea ce-şi doreşte’.

Câţi din PSD mă sună, vă spun şi nu-i frumos că aş distruge încrederea colegilor din PSD, şi îmi spun că se chinuie să facă faţă acestei campanii doar şi doar pentru că Victor Ponta a promis că dă legea amnistiei şi graţierii ca să fie ei salvaţi după, ca atare eu declar ceva ce îmi spun pesediştii, dl. Dragnea spune şi dânsul ce vrea, a declarat şi că se face turism electoral în Teleorman. Despre ce vorbim. Dl. Dragnea şi în campania de europarlamentare a spus acelaşi lucru, că se reface USL-ul, o spune şi astăzi, a folosit afişaj în campania pentru europarlamentare şi Înalta Curte a spus că este în mod ilegal acel USL, dar nu este nicio problemă, fiecare are dreptul în viaţă să viseze la tot ce îşi doreşte’, a spus Gorghiu.