Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deţinuţilor vulnerabili

Fostul președinte la PSD, Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova din București, după condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, dată de judecătorii Curții Supreme, este o persoană vulnerabilă.

06 iun. 2019, 13:39
Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deţinuţilor vulnerabili

Potrivit Legii 254/2013, privind executarea pedepselor, Dragnea este inclus în categoria persoanelor care trebuie supravegheate atent în spatele gratiilor, la fel ca magistrații, polițiștii sau persoanele care au deținut funcții în statul român. Și asta pentru că, oricând, spun sursele stiripesurse.ro, se poate întâmpla o tragedie.

„Vine unul cu un cuțit și îl bagă în el. Ce faci atunci? De aceea, chiar și Becali era transportat cu mascații, să nu fie probleme. Fiecare director de penitenciar își ia măsuri ca să nu aibă incidente”, au declarat surse pentru stiripesurse.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

G4Media.ro: Investigatorii americani anchetează vizita lui Dragnea în SUA, la învestirea preşedintelui Trump