Liviu Dragnea: Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat, joi, susţinerea pentru ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc. Ministrul a fost avertizat, miercuri, de premierul Victor Ponta în şedinţa de Guvern, spunând că acesta ar trebui să-şi dea demsia dacă CSM nu ia măsuri în cazul elevei violate de la Vaslui. 

23 iul. 2015, 13:06
Liviu Dragnea: Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei

În şedinţa de miercuri a PSD, preşedintele PSD Diaspora, Cătălin Rădulescu, i-a cerut demisia ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc. Întrebat joi dacă cererile privind demisia ministrului pleacă de la voci singulare în partid, Liviu Dragnea a spus că da.

„Eu îl sprijin pe Robert Cazanciuc la Ministerul Justiţiei”, a precizat  Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că va el va avea „o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie. „Adică aş vrea să nu mai vorbim despre ea pentru că foarte mulţi vorbesc despre justiţie, justiţia trebuie să se întâmple şi punct. Nu aş vrea să mai văd politicieni, pot vedea analişti, moderatori, este firesc pentru că presa este a patra putere în stat, dar ca un om politic să vină să-şi dea cu părerea despre justiţie, că justiţia este bună sau rea. Justiţia este una singură şi face dreptate, unii care primesc sentinţe nefavorabile sunt supăraţi, alţii cu sentinţe favorabile sunt bucuroşi. Dar cu sentinţele este ca şi cu legile, pot fi legi care te supără, că ai o afacere sau altceva, dar pe care eşti obligat să le respecţi, aşa este şi cu justiţia„, a spus Dragnea.

Premierul Ponta l-a avertizat miercuri pe Cazanciuc în timpul şedinţei de guvern că ar trebui să îşi depună demisia dacă nu CSM nu ia măsuri în cazul elevei violate de la Vaslui.