Liviu Dragnea şi Irina Tănase s-au despărţit? Cum s-a dat gol tânăra de 28 de ani pe reţelele de socializare

În urmă cu trei ani, Liviu Dragnea îi dăruia un inel alb cu diamante iubitei sale, Irina Tănase, iar potrivit declaraţiilor fostului şef PSD, urma să aibă loc şi o nuntă. Marele eveniment nu a mai avut loc, deoarece logodnicul blondinei a intrat la închisoare.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 06:20

Irina Tănase pare să fi renunțat la inelul pe care i l-a oferit Liviu Dragnea. Tânăra, din ce în ce mai tristă că iubitul ei este închis, nu mai poartă bijuteria de peste 10.000 de euro, care nu îi lipsea de pe inelar, scrie Cancan.ro.

În 2016, Liviu Dragnea i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, marţi, recursul în casaţie depus de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

În urmă cu o săptămână, fostul lider PSD a apărut în faţa judecătorilor şi le-a spus din nou că este nevinovat, solicitând să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive. Acum Dragnea îşi va ispăşi întreaga pedeapsă după gratii.

Avem şi alte cereri pe rol. Vom vedea. Noi mergem mai departe, nu pot comenta nimic în plus căci abia am aflat ca a fost respins ca nefondat. Astept motivarea„, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, într-o intervenţie la România TV

Liviu Dragnea a fost adus săptămâna trecută de la Penitenciarul Rahova la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde s-a judecat o cale extraordinară de atac introdusă de fostul lider al PSD împotriva deciziei de condamnare. Completul de judecată a decis să amâne decizia pentru 21 ianuarie 2020, motivul invocat fiind că magistraţii au nevoie de timp pentru a delibera. Marţi, 21 ianuarie, au respins recursul.