Liviu Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Cel care fură 6 case este infractor? Este, dovedit!

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a dat replica lui Klaus Iohannis, care vorbea despre el ca de un "infractor cocoţat în vârful statului", aducându-i preşedintelui aminte de dosarul caselor de la Sibiu.

12 mai 2019, 18:22
Liviu Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Cel care fură 6 case este infractor? Este, dovedit!

Klaus Iohannis vorbea de infractori în fruntea statului. Cel care fură 6 case este infractor? Este! Dovedit! Cel care refuză să dea înapoi banii statului este infractor? Este! Mai ușor cu asta, că nu are de ce să vorbească.

Citeşte şi Liviu Dragnea, acuzaţii grave la adresa lui Klaus Iohannis: La summit a încercat să forţeze ceva împotriva ţării, să obţină sancţiuni

El nu mai poate de frică. În câteva luni nu va mai fi la Cotroceni și nu va mai avea imunitate. Nu mai pot merge membri familiei noaptea la Parchetul General, se duc toate avantajele. Asta este justiția corectă despre care vorbește Iohannis? Cu soția care s-a dus noaptea la ora 10.00 la Parchet? Soţia lui, după ce a chemat-o şi nu a venit, s-a dus noapte la procuratură. Asta este justiţia corecta. El s-a cocoţat”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.