Liviu Dragnea, în braţele Irinei de Revelion. Unde a petrecut noaptea dintre ani liderul PSD

Liviu Dragnea și Irina Tănase au făcut Revelionul la Castelul Foișor din Sinaia, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS.

RomaniaTV.net
04 ian. 2019, 06:48

O fotografie publicată de Irina Tănase și o alta publicată de liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, arată că liderul PSD a petrecut alături de baronul din Neamţ, arată stiripesurse.

În ultima zi a anului 2018, liderul PSD a transmis un mesaj românilor. „Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, a scris Dragnea pe Facebook.