Liviu Dragnea: În CEx nu vom discuta scrisoarea Ecaterinei Andronescu, avem lucruri mai importante de făcut

Comitetul Executiv Naţional al PSD ar putea discuta, la reuniunea din 31 august - 2 septembrie, şi despre activitatea miniştrilor, spune liderul PSD Liviu Dragnea, declarându-se nemulţumit de unii dintre ei. Dragnea a precizat că nu se va discuta despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu, prin care aceasta i-a cerut să plece din funcţia de preşedinte al PSD, şi nici despre excluderea ei din partid, întrucât PSD are lucruri mai bune de făcut. Liderul social-democraţilor a subliniat că nu va exista un al patrulea premier şi că o susţine în continuare pe Viorica Dăncilă, pentru că este un premier foarte bun şi trebuie să rămână „cel puţin până în 2020”.

RomaniaTV.net
21 aug. 2018, 20:22
Liviu Dragnea: În CEx nu vom discuta scrisoarea Ecaterinei Andronescu, avem lucruri mai importante de făcut

„La CEx nu ştiu dacă se va decide o remaniere guvernamentală, dar discuţii despre activitatea unor miniştri trebuie să fie. Da, sunt nemulţumit de unii miniştri. Doamna premier va avea iniţiativa, dacă se pune problema”, a declarat Liviu Dragnea marţi seară la Antena 3.

Întrebat despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care a făcut un apel către conducerea partidului „să nu dea foc ţării şi PSD” şi a cerut ca Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, iar Guvernul să fie schimbat, Dragnea a spus că nu dă importanţă scrisorii pentru că PSD are lucruri mai bune de făcut.

„CEx nu va discuta scrisoarea Ecaterinei Andronescu. Nu îi dau atenţie. Nu dau importanţă, avem lucruri mult mai importante de făcut. În CEx vom aproba un set de măsuri pentru această toamnă. Avem lucruri importante de făcut. Ce să fac, să analizez scrisoarea? Am mai analizat scrisori”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Conducerea PSD se reuneşte la Neptun în perioada 31 august – 2 septembrie

De asemenea, întrebat dacă va exista un al patrulea premier al acestei guvernări, Dragnea a reiterat susţinerea pentru Viorica Dăncilă, spunând că este un premier foarte bun şi trebuie să rămână „cel puţin până în 2020”.

„Este o demenţă publică, nu este un scenariu. Apare un nemulţumit în PSD, iese, se deconspiră, imediat apare un altul care zice că Dragnea vrea să o schimbe pe Dăncilă. (…) Eu o sprijin cu toate forţele pe Viorica Dăncilă. O susţin pe Viorica Dăncilă. Acest Guvern nu va pleca că vrea Iohannis. Categoric nu o schimbăm pe doamna Dăncilă. Trebuie să rămână până în 2020 cel puţin. Doamna Dăncilă nu avea competenţe administrative când a venit în fruntea Guvernului, dar a învăţat şi se descurcă din ce în ce mai bine. Este un premier foarte bun”, a subliniat Dragnea.

Conducerea Partidului Social Democrat se va reuni, în perioada 31 august – 2 septembrie, la Neptun, iar cu această ocazie ar urma să aibă loc Comitetul Executiv Naţional.