Liviu Dragnea: În iunie vom organiza o nouă întâlnire între raioanele din Moldova şi judeţele din România

Publicat: Marţi, 29 Aprilie 2014 13:54 // Actualizat: Marţi, 29 Aprilie 2014 13:54 // Sursa: romaniatv.net

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că în cursul lunii iunie va fi organizată o nouă întâlnire cu reprezentanţii raioanelor din Republica Moldova pentru se pune la punct proiectele de înfrăţire cu judeţe ale României în vederea elaborării unor proiecte edilitar-administrative comune.

Foto: adevarul.ro

'În iunie, oricum după 25 mai, organizăm o întâlnire cu raioanele din Moldova şi cu judeţele din România ca să începem deja să dăm drumul la înfrăţiri ca în baza ordonanţei aprobate (de Executivul de la Bucureşti - n.red.) să putem prinde în buget', a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

În completare, Victor Ponta i-a explicat premierului moldovean că pentru demararea unor proiecte comune în 2015 între raioanele din Moldova şi judeţele din România fondurile trebuie alocate încă din toamna lui 2014.

În context, Liviu Dragnea i-a spus premierului că un proiect ce ar trebui demarat cu Republica Moldova este cel ce ţine de regularizarea Prutului. Premierul Ponta s-a declarat de acord, dar i-a spus râzând lui Dragnea: 'Eu nu mă mai urc în barcă cu tine. Dacă vrei, regularizăm Prutul, dar atât!'.

Vicepremierul i-a replicat la rândul său: 'Cu mine în barcă este bine, cu altcineva nu e bine'.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
barcă judeţ Liviu Dragnea Moldova raion victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 apr 15:20
...din Republica Moldova pentru se pune la punct proiectele de înfrăţire cu judeţe ale României în Citește mai departe…

...
29 apr 14:10
...pentru se pune la punct proiectele de înfrăţire cu judeţe ale României în Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H