Liviu Dragnea: În iunie vom organiza o nouă întâlnire între raioanele din Moldova şi judeţele din România

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că în cursul lunii iunie va fi organizată o nouă întâlnire cu reprezentanţii raioanelor din Republica Moldova pentru se pune la punct proiectele de înfrăţire cu judeţe ale României în vederea elaborării unor proiecte edilitar-administrative comune.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 10:54
Liviu Dragnea: În iunie vom organiza o nouă întâlnire între raioanele din Moldova şi judeţele din România

‘În iunie, oricum după 25 mai, organizăm o întâlnire cu raioanele din Moldova şi cu judeţele din România ca să începem deja să dăm drumul la înfrăţiri ca în baza ordonanţei aprobate (de Executivul de la Bucureşti – n.red.) să putem prinde în buget’, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

În completare, Victor Ponta i-a explicat premierului moldovean că pentru demararea unor proiecte comune în 2015 între raioanele din Moldova şi judeţele din România fondurile trebuie alocate încă din toamna lui 2014.

În context, Liviu Dragnea i-a spus premierului că un proiect ce ar trebui demarat cu Republica Moldova este cel ce ţine de regularizarea Prutului. Premierul Ponta s-a declarat de acord, dar i-a spus râzând lui Dragnea: ‘Eu nu mă mai urc în barcă cu tine. Dacă vrei, regularizăm Prutul, dar atât!’.

Vicepremierul i-a replicat la rândul său: ‘Cu mine în barcă este bine, cu altcineva nu e bine’.