Liviu Dragnea: Suntem decişi să mergem până la capăt. Mitingul PSD, sâmbătă, la ora 20.00, după marşul Bucharest Pride

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
04 iun. 2018, 08:33
Liviu Dragnea: Suntem decişi să mergem până la capăt. Mitingul PSD, sâmbătă, la ora 20.00, după marşul Bucharest Pride

UPDATE: Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat oficial că mitingul organizat de Partidul Social Democrat va avea loc sâmbătă seara, în Piața Victoriei, pentru ”apărarea democrației”, ”protejarea justiției” și a cetățenilor împotriva abuzurilor. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD, iar la miting sunt aşteptate, potrivit lui Dragnea, “sute de mii de persoane”.

Organizatorii încearcă să aducă mult peste o sută de mii de oameni în centrul Capitalei, fiecare organizaţie are un plan clar de mobilizare. „În romania nu am gasit o capacitate suficienta să îi aducem pe toti, dar liderii de partid vor fi acolo”, a delarat Dragnea, potrivit România TV „Îi asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera. Din cauza unei propagande toxice uriase, se pune problema ca o structura nelegitima obscura, subterana sa paraziteze deciziile si sa influentele intr-un mod ocult deciziile importante, sa permita abuzuri, sa permita intruziuni, sa permitea ca cetateni romani sa fie inchisi si firme sa fie inchise, ca zeci, sute de mii de destine sa fie distruse, avand in vedere niste interese care nu sunt intotdeauna numai din interior”

UPDATE.  Mitingul de protest împotriva abuzurilor din Justiție va avea loc sâmbătă, 9 iunie, în Piața Victoriei, începând cu ora 20.00, a anunţat Liviu Dragnea.

„Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decisi sa mergem pana la capat pentru ca Romania sa devina o tara democratica, unde libertatile si drepturile fundamentale sunt respectate asa cum scrie in Constitutie si in tratatele internationale. Îi asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera.

Din cauza unei propagande toxice uriase, se pune problema ca o structura nelegitima obscura, subterana sa paraziteze deciziile si sa influentele intr-un mod ocult deciziile importante, sa permita abuzuri, sa permita intruziuni, sa permitea ca cetateni romani sa fie inchisi si firme sa fie inchise, ca zeci, sute de mii de destine sa fie distruse, avand in vedere niste interese care nu sunt intotdeauna numai din interior”, a declarat Dragnea.
 
Mitingul PSD va avea loc după marşul Bucharest Pride, care va începe la 17.30 în Piaţa Victoriei.
 
Organizațiile de sector ale social-democraților au în sarcină să mobilizeze în jur de 15.000 – 20.000 de oameni. Filialele din țară și-au arătat disponibilitatea pentru a suporta transportul către București a 1.000, maxim 6.000 de persoane, arată hotnews.

„Avem o întâlnire pentru miting, doar pentru miting”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, înainte de începerea şedinţei CExN, întrebat dacă PSD intenţionează să îl suspende pe şeful statului dacă nu respectă decizia Curţii Constituţionale cu privire la şefa DNA.

Social-democraţii pun la punct ultimele detalii privind mitingul împotriva abuzurilor. Aleşii locali şi parlamentarii sunt puşi să îşi doneze indemnizaţiile pentru a transporta zeci de mii de oameni în Capitală, potrivit unor surse social-democrate citate de România TV.

Citeşte şi: Tăriceanu, despre mitingul PSD de pe 9 iunie: Nu este de susţinere a Guvernului, ci de protest faţă de încălcările din justiţie

 
Organizatorii încearcă să aducă mult peste o sută de mii de oameni în centrul capitalei, fiecare organizaţie are un plan clar de mobilizare. 
TEXT MONTAJ
 |  [01:45]