Liviu Dragnea, ŞOC TOTAL la puşcărie! Situaţie TERIBILĂ pentru fostul lider PSD

Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, duce acum viața unui pușcăriaș normal, după ce nimeni nu mai are voie să vină să îi aducă mâncare sau schimburi din cauza pandemiei de coronavirus.

08 apr. 2020, 06:03
Liviu Dragnea, ŞOC TOTAL la puşcărie! Situaţie TERIBILĂ pentru fostul lider PSD

Liviu Dragnea se află de aproape 10 luni la Penitenciarul Rahova şi parte că s-a obișnuit cu statutul de deținut. Conform informațiilor primite de la fața locului, fostul lider PSD s-a adaptat perfect la regimul de detenție, mai mult decât atât, are și un comportament exemplar în spatele gratiilor.

Irina Tănase şi mama ei, mărturii în premieră despre relaţia tinerei cu Liviu Dragnea: „Am rămas şocată până în ziua de azi”

„Liviu Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au dezvăluit persoane de la penitenciar citate de wowbiz.ro.

Fostul lider PSD nu consuma mai deloc din hrana de la închisoare, întrucât primea pachete cu alimente și specialități de acasă, de la iubita și fiul său, care veneau să îl viziteze la pușcărie cu pungile pline. Situația s-a schimbat radical după ce pandemia de coronavirus a închis porțile Penitenciarului Rahova. Astfel, de două luni, Liviu Dragnea mânăncă doar meniul de la pușcărie!

„Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum din lord a ajuns muritor de rând. Însă înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au comentat surse din preajma fostului lider PSD.


loading...
Partenerii noștri