Liviu Dragnea, informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai FOTO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, după vizita făcută la Palatul Elisabeta, unde a avut o întâlnire cu Principesa Margareta, că starea de sănătate a Regelui Mihai este mai bună.

16 iun. 2016, 09:17

Principesa Margareta mi-a spus că Majestatea Sa Regele Mihai se simte mai bine. A început să citească. Pentru noi, asta este o veste foarte bună„, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost invitat, joi, la Palatul Elisabeta, acolo unde s-a întâlnit cu Principesa Margareta. Cei doi au discutat despre rolul Casei Regale, care „trebuie reglementat prin lege”.

A fost o discuție legată de rolul Casei Regale în viața publică din Romania. Statutul Casei Regale din România trebuie mult mai bine reglementat, este important ca această instituție să aibă un statut legal.  Astăzi o sa vorbesc cu colegii să încercam sa găsim o modalitate prin care Casa Regala sa aibă un statut prin lege, cred că o sa am o discuție și cu domnul prim-ministru Dacian Cioloș. Implicare în viața publică, Casa Regala are. Este nevoie de o reglementare legală. Din discuțiile pe care le-am avut acum, am înțeles că nu exista o reglementare legală„, a spus Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Familia Regală a României vrea să fie scutită de la plata impozitului