Liviu Dragnea întărâtă spiritele: Ionel Arsene se adresează lui Rareş Bogdan „Ruj roz, clovn pensat! Marş, fătălău sinistru!”

Războiul insultelor politice continuă cu declaraţiile făcute de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, la adresa europarlamentarului liberal Rareş Bogdan.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 18:21

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a lansat marți cuvinte grele la adresa prim-vicepreședintelui PNL Rareş Bogdan, după ce europarlamentarul liberal ironizase informaţia conform căreia fostul lider PSD Liviu Dragnea s-ar fi plâns de condiţiile din puşcărie. 

„Cel dintâi pensat al țării, “Rareș ruj roz”, și-a permis astăzi să comenteze condițiile de detenție a președintelui Dragnea. Ghinion! Caricatura de ironie pe care a produs-o n-a făcut decât să devoaleze personajul sinistru care zace în el, un clovn pensat, departe de a fi Jokerul care se crede. Un purtător de batistuță la buzunar incapabil de a pătrunde cu mintea lui îngustă concepte precum drepturile omului. Verdictul meu e ferm, domnul “Rareș ruj roz” a intrat în politică precum un clovn și va ieși ca o paiață! P.S. MARȘ… fatălău sinistru!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.