Liviu Dragnea, internat cu probleme la coloană. Cine preia atribuţiile liderului PSD la Camera Deputaţilor

Conducerea Camerei Deputaţilor a stabilit luni ca vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordacheşte să-i preia atribuţiile lui Liviu Dragnea, aflat în spital. Deocamdată nu se cunoaşte perioada pentru care Florin Iordache va conduce Camera Deputaţilor, anunţă România TV. Tot luni, Liviu Dragnea era aşteptat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi reaudiat în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, dosarul în care a fost condamnat pe fond la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Nu a putut ajunge. Între timp, Codrin Ştefănescu anunţă că şeful PSD ar putea suferi două operaţii din cauza problemelor la coloană. 

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 10:08
Liviu Dragnea, internat cu probleme la coloană. Cine preia atribuţiile liderului PSD la Camera Deputaţilor

Liviu Dragnea a fost internat, sâmbătă, după conferinţa de la PSD Ilfov, pentru că a acuzat mari dureri de spate. Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD şi apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat că medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera sau nu. 

„Doctorii, după RMN, l-au internat imediat. Au spus că nu înţeleg cum a putat să reziste în picioare cu problema aceasta. I-au găsit o dublă hernie şi o problemă cervicală, la gât, pe tasare de colană. Nu ştiu exact termenii medicali. (…) Părerile medicilor sunt împărţite. Doi dintre marii specialişti cred este posibil să se recupereze dacă face infiltraţii regulat. Ceilalţi doi specialişti spun că este necasară intervenţia chirurgicală, două intervenţii chirurgicale. N-ar vrea să se opereze. (…) Medicii ne-au zis aseară că este necesar să stea cel puţin în următoarele 4-5 zile internat. Va avea un set de analize azi la prânz şi vom afla o decizie pe care o iau medicii legată de intrevenţia chirurgicală sau nu. (…) Aseara ar fi vrut sa plece”, a declarat Codrin Ştefănescu, într-o intervenţie telefonică la România TV