Liviu Dragnea, internat în spital. Medicii stabilesc dacă va fi operat. PSD amână validarea listei la europarlamentare

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD şi apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat, duminică la Antena 3, că l-a vizitat pe preşedintele PSD la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera. Acesta a mai spus că validarea listei candidaților la europarlamentare a fost amânată.
Romania TV
17 mart. 2019, 19:34
Liviu Dragnea, internat în spital. Medicii stabilesc dacă va fi operat. PSD amână validarea listei la europarlamentare

„Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărţite. Adică doi dintre marii noştri specialişti spun că n-ar fi nevoie de o intervenţie chirugicală, alţi doi spun că e nevoie de două intervenţii chirurgicale şi urmează ca în seara asta şi mâine dimineaţă după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operaţie. Este o dublă hernie şi are şi o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu. Prin urmare va trebui să oprim turneul în ţară. La sfârşitul săptămânii aveam de vizitat colegii noştri din oraşele judeţen din Cluj, Sibiu şi Braşov. E foarte posibil să amân aceste conferinţe. Mâine voi vorbi cu colegii mei şi o să trimit o circulară în sensul acesta, în funcţie de ce aflăm mai multe de la medici”, a declarat Codrin Ştefănescu, duminică seara, la Antena 3.

Luni urma ca Biroul Permanent al PSD să se întrunească, iar în cursul săptămânii era programat CEx, cu prezentarea listei candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

„Trebuia să facem Birou Permanent mâine (luni – n.r.) al partidului, asta era înainte de a face CEx în care urma să stabilim lista candidaţilor la europarlamentare. Marţi sau joi, erau două variante. O să amânăm săptămâna aceasta tot”, a spus Ştefănescu.

De asemenea, strângerea de semnături pentru lista de candidaţi PSD se va finaliza în săptămâna următoare şi va fi depusă tot în această perioadă.

„Eu mâine voi trimite o circulară tuturor candidaţilor pentru a-şi depune dosarele complete la partid. În cursul zilei de mâine şi poimâine vom finaliza strângerea de semnături din ţară. Cred că vom depăşi 1.300.000 de semnături pe care o să le depunem în cursul acestei săptămâni. Partidul funcţionează”, a afirmat secretarul general al PSD.

Liviu Dragnea a început să aibă dureri de spate după discursul de la Târgovişte, de vineri, acolo unde a şi menţionat la pupitru că este foarte rece. Preşedintele social-democraţilor a fost în aceste zile în turneu la organizaţiile locale PSD, iar duminică ar fi trebuit să fie la Brăila.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!