Liviu Dragnea, invitaţie la PSD, după pariul de pe autostradă: Sper să mâncaţi cu mine măcar un mic şi să bem o bere. Cine e pe listă

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus că a discutat cu internautul cu care a câştigat un pariu, după ce acela l-a provocat să arate dovada că îşi scrie singur postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Dragnea a precizat că el i-a confirmat că aduce micii şi a invitat luni şi jurnaliştii la sediul PSD.

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 19:22
Liviu Dragnea, invitaţie la PSD, după pariul de pe autostradă: Sper să mâncaţi cu mine măcar un mic şi să bem o bere. Cine e pe listă

„Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea, eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic, dacă nu aveţi curaj unul întreg, şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool”, spune liderul PSD.

Întrebat dacă cei care au organizat un eveniment pe Facebook intitulat „Grătar la Dragnea” vor fi şi ei invitaţi, acesta a spus că nu, deoarece nu are atâţia mici. 

„Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi  a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag (…)”, a continuat el.

Liderul PSD Liviu Dragnea a câştigat un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemulţumit că nu se poate plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, să arate dovada printr-un selfie că el îşi scrie singur postările. Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, întrebând „cum rămâne cu naveta de bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii. Dragnea a precizat că toate mesajele i le dictează iubitei sale, Irina, care le postează, pentru că el conduce maşina. Ulterior, pe Facebook a apărut şi un eveniment intitulat „La un mic cu oameni mici – mulţumim grătarăgiului Liviu Dragnea”.

„Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere!! Bă livache, bro, fă un selfie şi fă-mi în ciudă!!”, este comentariul unui internaut la postarea de marţi seară a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD i-a răspuns cu o fotografie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă luni la sediul PSD din Capitală pentru a aduce berea, urmând ca el să aducă micii.