Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde este internat VIDEO

Fostul ministru și președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a vizitat, miercuri, în jurul orei prânzului, pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde premierul a fost operat la genunchi.

16 iun. 2015, 12:13
Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde este internat VIDEO

Victor Ponta a fost supus luni unei  intervenții chirurgicale, după o accidentare la genunchi produsă în timpul unui meci de baschet. Premierul a ales să se opereze la un spital din Turcia, argumentându-și alegerea prin faptul că în România, în contextul scandalului cu DNA, nu ar fi avut parte de liniște și odihnă.

Ponta a fost vizitat de cei apropiați la clinica din Istanbul. Pe lângă familie, premierul l-a primit  și pe fostul ministru Liviu Dragnea. De pe aeroportul Henri Coandă, Dragnea s-a îmbarcat la clasa business într-un zbor operat de compania Turkish Airlines, scrie romanialibera.ro

Citește și: Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia

Întrebat dacă îl va vizita pe premier la spital, Dragnea a declarat că îl va vizita, dar că nu știe unde este internat primul ministru și că va fi așteptat de cineva. 

La scurt timp, fostul ministru a fost așteptat de o mașină privată. Însoțit de încă o persoană, liderul PSD s-a către spitalul Medipol din Instanbul.

Citeşte şi: Victor Ponta se operează în Turcia. Premierul i-a delegat atribuţiile lui Gabriel Oprea

În fața clinicii, Liviu Dragnea a fost așteptat de către o altă persoană și condus înăuntru.

Spitalul Medic Poll aparține unui fost coleg de bancă și susținător al președintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea.