Liviu Dragnea, mesaj cu greșeli de Crăciun. Fostul lider PSD spune că atunci când copiiîși desfac cadourile să se gândească la el

Liviu Dragnea a venit cu un mesaj surprinzător pentru români. Acesta a scris un text de Crăciun plin de greșeli, în care le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

25 dec. 2021, 18:55
Liviu Dragnea, mesaj cu greșeli de Crăciun. Fostul lider PSD spune că atunci când copiiîși desfac cadourile să se gândească la el

Liviu Dragnea, mesaj cu greșeli de Crăciun.  Postarea publicată de Liviu Dragnea pe contul personal de Facebook are mai multe greșeli în titrarea adaugată clipului, deși este vorba de numai câteva cuvinte.

Liviu Dragnea, mesaj cu greșeli de Crăciun. Fostul lider PSD spune că atunci când copiiîși desfac cadourile să se gândească la el

”Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun (sublinierile aparțin redacției).

Irina Tănase, SMS primit în miez de noapte de la Liviu Dragnea

Scandalul dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a intrat într-o nouă fază. După ce au fost făcute public stenograme ale discuției din Irina și presupusul ei amant, femeia de 29 de ani a rupt tăcerea.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.”, se arată în mesaj.

Citește continuarea aici.

Citește și: EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”