Liviu Dragnea militează pentru o lege a defăimării: Oameni ca Monica Macovei aduc foarte multe deservicii

Publicat: Luni, 12 Martie 2018 22:22 // Actualizat: Luni, 12 Martie 2018 22:22 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, a declarat la România TV că a vorbit cu mai mulţi colegi pentru a lucra la o lege care "să dea posibilitatea statului român să sancţioneze defăimarea”. El spune că oameni ca Monica Macovei şi alţi europarlamentari care "mint şi defăimează despre propria ţară" aduc deservicii.

"Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni - gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară - aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic.

Citeşte şi Liviu Dragnea militează pentru o lege a defăimării: Oameni ca Monica Macovei aduc foarte multe deservicii

Am spus că trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu ştiu acum cum, dar în alte ţări poate există aşa ceva. Nu poţi să stai indiferent şi inactiv. Vi se pare bine ca despre ţara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase? Eu nu vorbesc de infracţiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi", a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi Liviu Dragnea, despre statul paralel: Va bubui şi ne va uimi pe toţi. E o caracatiţă care a sugrumat România
 
În anul 2016, în calitate de deputat, Liviu Dragnea a iniţiat un proiect de lege privind defăimarea, care, ulterior, a fost respins de Parlament. Acesta anunţa atunci că va reiniţia proiectul, după ce preşedintele de şedinţă de la acea vreme, deputatul PSD Florin Iordache, a anunţat că legea nu a întrunit condiţiile pentru adoptare.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
legea defăimării Liviu Dragnea Monica Macovei
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H