Liviu Dragnea: Nu am nicio problemă în relaţia cu Mihai Tudose, nu mă interesează sondajele

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că nu are nicio problemă în relația sa cu premierul Mihai Tudose și că nu este interesat de sondaje în perioada dintre campaniile electorale. Reacţia liderului social-democrat vine după ce presa a scris luni că între Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose ar exista un conflict şi că şeful Guvernului ar fi ameninţat cu demisia.

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 11:39
Liviu Dragnea: Nu am nicio problemă în relaţia cu Mihai Tudose, nu mă interesează sondajele

„Eu, în general, nu comentez sondajele pentru că orice sondaj care apare este contestabil. (…) Am mai văzut de asemenea și niște alegații ale unui mare analist și consultant politic, pe care le resping cu hotărâre, că eu aș fi comandat acel sondaj. N-am reușit să înțeleg exact de ce. (…) Din partea mea, nu am nicio problemă în relația cu Mihai Tudose. În schimb, pe mine nu m-a interesat niciodată și nu mă interesează nici acum, între campaniile electorale, cum stă un membru al Guvernului, cum stau eu sau oricine altcineva din Guvern sau din partid. Ceea ce mă interesează: cota pentru PSD să fie înaltă și e înaltă, cota de încredere în programul de guvernare să fie înaltă și e înaltă, și ca programul de guvernare să se implementeze”, a spus Dragnea, la Parlament.

Liderul PSD a adăugat că, în opinia sa, Guvernul trebuie să se concentreze „pe ceea ce are de făcut în cadrul programului de guvernare”.

„Noi nu am candidat în 2016 cu un program de guvernare având în minte de fapt cum o să stăm în sondaje. Dincolo de destinul fiecăruia, dincolo de cota de încredere a fiecăruia, într-un moment sau altul, cel mai important pentru mine este că ceea ce am promis românilor să se întâmple”, a adăugat Liviu Dragnea.

Conform unui sondaj Avangarde, guvernul Tudose s-ar fi prăbușit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%, motiv pentru care premierul este extrem de nemulțumit, în timp ce PSD rămâne la o încredere destul de ridicată.