Liviu Dragnea nu renunţă la planul de suspendare a lui Iohannis: Continuăm discuţia despre suspendarea preşedintelui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA nu va opri discuţiile despre suspendarea acestuia din funcţia de preşedinte.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 13:46
Liviu Dragnea nu renunţă la planul de suspendare a lui Iohannis: Continuăm discuţia despre suspendarea preşedintelui

Liviu Dragnea a firmat că Iohannis a comis un „complex de abateri” prin faptul că blochează orice iniţiativă a coaliţiei aflate la putere

„Discuţia despre suspendare e despre un complex de abateri ale preşedintelui, faptul că şi-a făcut un obicei de a bloca şi întârzia orice intiţiativă legislativă. Discuţia despre suspendare va continua în partid şi vom discuta în coaliţie”, a precizat Liviu Dragnea. Liviu Dragnea a subliniat că decizia lui Iohannis de a semna decretul de revocare la o lună după publicarea deciziei Curții Constituționale a venit în urma presiunilor.

Citeşte şi: Val de critici pe pagina de Facebook a lui Iohannis: „România are un ficus iubitor de concedii în cea mai înaltă poziţie în stat”

„Dacă ar fi fost un demers sincer, l-ar fi făcut de la început”, a precizat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a subliniat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu s-a opus unei suspendări a lui Iohannis precum se vehicula, cei doi urmând a se întâlni pentru a stabili calendarul.