Liviu Dragnea: Nu ştiu ce are George Soros cu mine sau cu PSD, dar e ceva. Sunt prea multe lucruri care se leagă

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, despre acuzaţiile sale cu privire la implicarea miliardului George Soros în activitatea PSD, aşa cum spunea şeful PSD duminică, el afirmând că nu ştie ce are omul de afaceri cu el sau cu PSD, dar "e ceva". Dragnea a precizat că a aflat aceste lucruri pentru că "vorbeşte lumea".

10 iul. 2017, 12:36
Liviu Dragnea: Nu ştiu ce are George Soros cu mine sau cu PSD, dar e ceva. Sunt prea multe lucruri care se leagă

Liviu Dragnea a fost întrebat „ce are George Soros cu el sau cu PSD”, liderul PSD spunând că nu ştie, dar este convins că „ceva e”.

„Asta este o întrebare la care aş vrea să am răspuns. Nu ştiu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă şi din prea multe părţi vin acest informaţii. Nu prea mai cred în coincidenţe”, a spus Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat de unde are aceste informaţii, el a spus că „vorbeşte lumea”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la România TV, că ancheta DNA privind aspecte publicate în urma investigaţiei jurnalistice a Rise Project nu îl vizează, deoarece el nu are nicio afacere în Brazilia şi nu a trasferat bani în această ţară, totul pornind de la George Soros, care este, în opinia sa, „un personaj malefic”.

Şi premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei PSD-ALDE, că este „evident” că miliardarul George Soros are interesul ca, destabilizându-l pe Liviu Dragnea, să destabilizeze partidul, coaliţia de guvernare, Executivul de la Bucureşti şi, în final, România.