Premierul Tudose, despre George Soros: Are interesul ca, destabilizându-l pe Dragnea, să destabilizeze ţara

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei PSD-ALDE, că este "evident" că miliardarul George Soros are interesul ca, destabilizându-l pe Liviu Dragnea, să destabilizeze partidul, coaliţia de guvernare, Executivul de la Bucureşti şi, în final, România.

10 iul. 2017, 12:16
Premierul Tudose, despre George Soros: Are interesul ca, destabilizându-l pe Dragnea, să destabilizeze ţara

„Nu cred că e vorba de o persoană neapărat. Domnul Dragnea este preşedintele partidului. Evident că destabilizând preşedintele partidului, destabilizezi şi partid, şi coaliţie de guvernare, şi guvern şi evident ţara”, a declarat Mihai Tudose,citat de Mediafax.

Premierul a fost şi ironic cu miliardarul de origine maghiară George Soros.

„Nu, nu are cum să aibă , Dumnezeule, nu are interese nicăieri… Evident că da! Cum să aibă interese aici? Este Crucea Roşie”, a mai spus Tudose.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că nu are nicio afacere în Brazilia şi nicio legătură cu ancheta DNA, afirmând că „totul pleacă de Soros”.

„În ultimele luni am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic care este George Soros şi îi transmit şi acum: Nu o să cedez! Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. (…) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a spus Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Dragnea: Nu am nicio afacere în Brazilia; totul pleacă de la Soros