Liviu Dragnea: Nu sunt de acord cu înfiinţarea unei armate europene. Ruşii ne bat la uşă oricând

Publicat: Vineri, 24 Mai 2019 12:59 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 12:59 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că nu este de acord cu înfiinţarea unei armate europene şi crede că, după apariţia acesteia, ţările europene s-ar putea rupe de NATO, iar el nu este de acord cu acest lucru deoarece “ruşii ne bat la uşă oricând”. El spune că apartenenţa la NATO şi Parteneriatul Strategic cu SUA reprezintă garanţiile maxime de securitate pentru România.

Liviu Dragnea a declarat că Parteneriatul Strategic din România şi SUA este vital pentru ţara noastră.

“Parteneriatul strategic cu Statele Unite este vital petnru România, indiferent ce spun unii sau alţii. Garanţiile de securitate maxime pentru România le poate da doar Statele Unite şi le-au dat până acum”, a afirmat Dragnea la DCnews.ro.

El nu este de acord cu crearea unei armate europene şi crede că dacă aceasta la un moment dat va fi realizat probabil se urmăreşte ruperea de NATO, care nu ar conveni României.

“Se tot discută despre armata europeană. De ce nu ţările din Europa nu fac cum am făcut noi şi anume să punem 2 la sută din PIB pentru Apărare ca să întărim NATO? Adică, facem o altă armată în interiorul NATO. (...) Ceea ce s-a propus urmăreşte ca la un moment dat să se rupă de NATO. Nouă nu ne convine lucrul ăsta. Spre deosebire de ei, noi suntem lângă ruşi. Adică ruşii ne bat la uşă oricând”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a menţionat că garanţiile maxime de securitate pentru ţara noastră sunt apartenenţa la NATO şi Parteneriatul Strategic cu SUA.

“Apartenenţa noastră la NATO şi Parteneriatul Strategic cu SUA reprezintă garanţiile maxime de securitate pentru România. Aici nu am dubii, nu am ezitări”, a precizat Liviu Dragnea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea NATO PSD Rusia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 17:06
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Asta ne mai lipsea pe cap.
24 mai 16:44
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Asta ne mai lipsea pe cap.
24 mai 14:55
Răspunde | Votează email 1 email
S-o ros...
Ne-au luat valurile electorale, care intuneca mintile si te fac sa gresesti, insa CEVA trebuie subliniat neaparat. Daca a aparut un Referendum in care se cere LIMITAREA de Drepturi si Libertati Universale (Carta drepturilor Omului), Constitutionale si apoi Legale, ne aflam intr-un mare PERICOL, echivalent cu Ciuntirea Grava a DEMOCRATIEI (fapt care s-a mai intamplat in Istorie si ar trebui sa nu se mai intample)! Aceasta, cumulata cu Organizarea unui Referendum impotriva unui grup (unei categorii numeroase) de catateni (organizati sau nu politic, care nu sunt nicicum in afara legii) sau a unei parti de tara, impunand motive inchipuite si nedemonstrate, subiective, in scopul de eliminare astfel din viata politica a adversarilor politici, se constituie, de asemenea, intr-un pericol care a mai fost in Istoria recenta a Europei (ducand la exterminari in masa) si nu ar trebui sa se mai intample. Nu e o scuza faptul ca anumiti lideri europeni sprijina acest fel de politica si incurajeaza periculos fapte pe care nici nu le cunosc la fata locului (posibil, nici sa nu doreasca asta). Pe deasupra, acestia sprijina informari deformate din tara si neluand opinie fata de incalcari GRAVE ale Drepturilor si Libertatilor Fundamentale, neglijeaza astfel Valorile Europene. Toate acestea au devenit foarte Clar Vendete Politice impotriva celor care nu accepta "valorile" Globalizarii si Planurile Oculte depasite si deplasate. UE a inceput ca o Europa a Natiunilor, cu valori Crestine dominante, ajungand acum, printr-o Ideologizare excesiva si periculoasa, Un Loc de prigoana a Crestinilor si a Valorilor Crestine. Cine se face vinovat de Deturnarea "Europei" ?
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H