Liviu Dragnea: Pentru mine subiectul remanierii este închis. Discutăm după alegeri

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat joi că pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este închis până după alegerile europarlamentare din 26 mai.

RomaniaTV.net
16 mai 2019, 12:40
Liviu Dragnea: Pentru mine subiectul remanierii este închis. Discutăm după alegeri

„Subiectul remanierii pentru mine e închis astăzi. Discutăm după alegeri”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă va accepta ca premierul să trimită noi propuneri de miniştri la Cotroceni.

O decizie legată de viitoarea structură a guvernului va fi luată în următoarea reuniune a Comitetului Executiv Naţional al PSD, dar opţiunea referitoare la remaniere cel mai probabil nu va fi schimbată, a declarat miercuri premierul Viorica Dăncilă, care se află într-o vizită în judeţul Prahova.

Întrebată dacă va accepta o restructurare guvernamentală, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că singura variantă pentru înlocuirea unor miniştri în cabinetul Dăncilă este restructurarea guvernamentală, premierul a spus: „Acest lucru îl vom discuta în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Pentru mine, acum este important să merg în mijlocul oamenilor, astfel încât guvernarea să se plieze pe cerinţele oamenilor, să merg să văd stadiul realizării lucrărilor din fonduri europene şi din fonduri guvernamentale. Şi aceasta discuţie va fi în CExN. Dar nu cred că o să-mi schimb opţiunea”.

Liviu Dragnea a declarat pe 12 mai că singura variantă pentru înlocuirea unor miniştri în cabinetul Dăncilă este restructurarea guvernamentală prin votul Parlamentului, pentru că şeful statului nu îi va da vreun răspuns premierului în privinţa remanierii.


loading...