Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral! „O să revin”

Liviu Dragnea rupe tăcerea, după ce în presă a apărut informația potrivit căreia ar fi suferit un accident vascular cerebral în urma căruia ar fi avut nevoie de asistență medicală de urgență. Fostul lider social-democrat a dezvăluit care este, de fapt, starea sa de sănătate.

25 sept. 2023, 20:49
Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral! „O să revin”
Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral!

Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral! La scurt timp după ce s-a spus că fostul președinte al PSD a fost preluat de către o ambulanță care l-a transportat la un spital din București pentru a-i acorda îngrijirile necesare, Liviu Dragnea a infirmat toate informațiile apărute în presă.

Citește și Liviu Dragnea dezvăluie cum i-a venit ideea vlogului de gătit şi cum a primit glumele internauţilor: „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Liviu Dragnea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral!

Mai mult, fostul social-democrat a transmis că se simte foarte bine din punct de vedere medical și că muncește în grădină.

„Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Liviu Dragnea, scrie playtech.ro.

Dacă în cazul lui Liviu Dragnea a fost alarmă falsă, nu de același noroc a avut parte Ion Iliescu care se confruntă în aceste momente cu probleme de sănătate. Potrivit unor surse, fostul președinte în vârsta de 93 de ani a ajuns recent la Spitalul Elias şi după un consult şi analize medicii au stabilit că nu are nevoie de internare şi poate merge acasă. Ion Iliescu se simte relativ bine, având în vedere vârsta.

Ion Iliescu a fost primul președinte al României după căderea lui Nicolae Ceaușescu. În martie 2023, Iliescu a împlinit 93 de ani.

„Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență,” a spus Iliescu în ziua în care a împlinit 93 de ani.

În ceea ce privește activitățile zilnice, Ion Iliescu a spus că preferă să citească și să mai poarte conversații cu un cerc restrâns de prieteni.

„Nu prea am timp să mă plimb și să ies în oraș. Citesc. Mai am niște prieteni apropiați cu care mai comunicăm,” a spus Iliescu.

Citește și Fiica lui Liviu Dragnea este actriţă. Alexandra joacă rolul unei asasine: „Familia mea se bucură pentru mine