Liviu Dragnea, primul an în care nu a votat la alegerile prezidenţiale. Circa 15.000 de deţinuţi şi-au exercitat dreptul de vot

Detinuţi celebri şi-au exercitat duminică dreptul la vot în penitenciarele din România. Printre ei, Gheorghe Dinca, arestat preventiv pentru răpirea şi uciderea Alexandrei şi Luizei, dar şi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre. În acelaşi timp, au fost şi primele alegeri la care Liviu Dragnea nu a avut dreptul să voteze.

RomaniaTV.net
10 nov. 2019, 15:25
Liviu Dragnea, primul an în care nu a votat la alegerile prezidenţiale. Circa 15.000 de deţinuţi şi-au exercitat dreptul de vot

14.807 de persoane private de libertate şi-au exercitat dreptul de vot la scrutinul de duminică, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

„Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea în condiţii optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru preşedintele României din anul 2019, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, a anunţat conducerea ANP într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, numărul deţinuţilor custodiaţi duminica aceasta de ANP este de 20.434.

Deţinuţii au votat prin intermediul urnei speciale.


loading...