Liviu Dragnea, primul interviu după ieşirea din puşcărie. Codrin Ștefănescu: „E apt de luptă!”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, se pregătește de o ieșire spectaculoasă la televizor, după ce recent a fost eliberat din închisoare. Anunţul a fost făcut de Codrin Ştefănescu, un apropiat al fostului lider social-democrat.

18 aug. 2021, 12:54
Liviu Dragnea, primul interviu după ieşirea din puşcărie. Codrin Ștefănescu: „E apt de luptă!”
Sursa foto: Mediafax

Liviu Dragnea pregăteşte primul interviu după ieşirea din puşcărie. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea. Tot fostul secretar general al PSD a anunţat că Dragnea a primit vești bune legate de starea sa de sănătate.

Citeşte şi: Irina Tănase radiază de când Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți. Poza care a stârnit o mulțime de reacții – FOTO

„În curând va ieși la tv! Foarte curând! In seara asta ne-au dat și doctorii câteva vesti bune, deci e apt de luptă! Va continua tratamentul pentru problema de la coloană, evident, dar asta nu reprezintă un obstacol! Am vrut să vă anunț, să știți și să sperați!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Dragnea a fost eliberat joi, 15 iulie 2021, din Penitenciarul Rahova, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Acesta se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC Teleorman.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a ieşit de la DNA. Îmbulzeală şi bătaie cu ouă și iaurt între susținătorii fostului lider PSD și protestatari

 

 


loading...