Liviu Dragnea: PSD va merge până la capăt. Capătul va fi eliberarea acestei ţări de răul pe care îl reprezintă Iohannis

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat joi, în localitatea Dumbrăveni din Suceava, că partidul său va merge până la capăt, ceea ce înseamnă "eliberarea acestei ţări de ceea ce este mai rău".

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 17:58
Liviu Dragnea: PSD va merge până la capăt. Capătul va fi eliberarea acestei ţări de răul pe care îl reprezintă Iohannis

„PSD va merge până la capăt. Capătul nu va fi unde zic ei. Capătul va fi eliberarea acestei ţări de ceea ce este mai rău, de răul aproape absolut pe care îl reprezintă Iohannis, clica lui şi slugile lui. Acest om, gaşca lui şi slugile lui nu pot fi lăsaţi de Dumnezeu să ducă această ţară înapoi. S-a pornit un val pe care nu îl pot opri”, a afirmat liderul PSD.

Dragnea a adăugat că el nu a acceptat să „vândă partidul la bucată”, adică să facă la fel ca anumite personaje din partid care au plecat din rândurile formaţiunii,

„Credeţi că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată la noi cu sufletul, unul care a plecat chiar de aici şi care vă datora tot, inclusiv ultimul post pe care nu îl merită. Puteam să fac şi eu aşa, să stau aşa ca ghiocelul. Stăteam acasă liniştit cu Irina, să ne uităm la televizor, să mâncăm popcorn şi să vând şi eu partidul ăsta la bucată. Nu să îl vând, ci să zic: ‘luaţi-l fraţilor şi-i al vostru, luaţi-l direct la SRI, luaţi-l direct la DNA, luaţi-l direct la Cotroceni, la Iohannis’! Nu mai facem PNDL, nu ajutăm satul românesc, nu mai ajutăm fermierii, că se supără străinii, că toate producţiile astea ale noastre, care sunt mai bune decât ale lor, intră pe piaţă. Intră ale noastre pe piaţă, ies ale lor. Ies ale lor, pierd bani”, a mai spus preşedintele PSD.