Liviu Dragnea putea fi liber. Codrin Ştefănescu: Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi!

Codrin Ştefănescu spune că Liviu Dragnea ar fi putut fi liber, dacă Partidul Social Democrat ar fi câştigat alegerile europarlamentare.

18 ian. 2021, 11:14
Liviu Dragnea putea fi liber. Codrin Ştefănescu: Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi!

Liviu Dragnea putea fi liber. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că lucrurile ar fi stat diferit dacă socil-democraţii ar fi câştigat alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea putea fi liber. Codrin Ştefănescu: La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici!

Citeşte şi Liviu Dragnea are dreptul să muncească în continuare la Penitenciarul Rahova. Decizia instanței este definitivă

„La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el!”, a scris Codrin Ștefănescu pe facebook.

Fostul secretar general al PSD a mai precizat că alte persoane au dorit abuzuri ”bătaie de joc și umilințe” și i-au votat astfel pe liberali, pe care nu îi interesează absolut deloc situația românilor.

„Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu doua mâini pe rezisti si peneliști! Iar astăzi ies in strada in speranța ca indivizii āstia ii vor asculta. Se insealā! Nici măcar nu le pasā de ei!”, a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Codrin Ştefănescu anunța că fostul lider al PSD este anchetat pentru întâlnirea cu Trump.

„Dragnea este anchetat pentru întâlnirea cu Trump! Este incredibil ce metode găsește sistemul pentru a-și anihila adversarii! Câtā mizerie, hārtuire și câte abuzuri! E ca pe vremea comunistilor: vorbești cu un strāin, te paște pedeapsa capitalā! Este strigātor la cer!”, scria recent Codrin Ştefănescu pe Facebook.