Liviu Dragnea: Raportul privind evaluarea miniştrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni

Liviu Dragnea, președintele PDS, a declarat joi că raportul privind evaluarea miniștrilor, care se află în lucru la acest moment, va fi finalizat, probabil, duminică sau luni. Rezultatele vor fi prezentate în Comitetul executiv național al PSD, care va lua deciziile care se impun.

08 iun. 2017, 17:22
Liviu Dragnea: Raportul privind evaluarea miniştrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni

„Raportul privind evaluarea miniștrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, iar în zilele imediat următoare o să îl prezentăm în Comitetul executiv național și acolo vom lua niște decizii, care pot fi de orice natură. Dar obiectivul rămâne legat în continuare de măsuri care să ne asigure că acel program trebuie pus în practică. Nu este o evaluare făcută împotriva cuiva, ca să fie foarte clar. Am văzut că sunt câțiva colegi care se ciondănesc. Se mai întâmplă, când vine vara, oamenii se mai supără, se mai ceartă, dar dincolo de orice persoană, pe mine mă interesează ca acest program să fie pus în practică, este singura noastră șansă în această perioadă„, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a precizat că raportul de evaluare va fi unul ‘extrem de riguros’, pentru că ‘nu ne putem juca cu programul de guvernare’.

„Orice măsură care este întârziată are efecte asupra altor măsuri, care ne pot afecta creșterea economică, resursele financiare, veniturile la bugetul general consolidat și finanțarea și susținerea unor măsuri extrem de importante”, a completat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat joi, în comuna brăileană Viziru, unde a participat la un miting de susținere a candidatului PSD la primăria comunei, Dima Priceputu. În Viziru, pe 11 iunie se vor organiza alegeri, după ce fostul primar și-a dat demisia din motive medicale.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Sunt profund dezamăgit de demersul procurorului general privind atacarea la CCR a Legii salarizării


loading...